B-DAY WEEKEND | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

B-DAY WEEKEND

I lördags hade jag fika hemma hos mig för hela familjen och Ida för att fira min 25 års dag! Min super-mamma hade bakat vaniljbullar och smulpaj med bär som jag hade beställt hehe! Sen slängde jag ihop en liten charkbricka som jag bjöd på, det är så mysigt att ha alla samlade i min lilla lägenhet. Jag fick SÅ fina presenter, mer om det i ett eget inlägg.

Sen var det dags att svida om inför kvällen. Dintårta.se stod för den finaste fototårtan (48 bitars hehe) EVER.

Därefter hade jag jordens brakfest på älskade Mister French. Bubbel, ostron, tårta, konfetti och en jävla massa fina människor! Åkte hem full och lycklig med choklad på hela min kavaj – precis som det ska vara när man fyller år. Så tacksam över att det var så många som kom för att fira mig, nu är jag 25 år och jag älskar mitt liv! <3

Igår söndag var ju alltså min “riktiga” födelsedag och jag mådde ju som jag förtjänade som ni säkert förstår. Jag blev uppvaktad med massor av samtal och meddelanden hela dagen, resten av tiden spenderade jag i soffan framför tvn och massvis med god mat! Fin och lyckad bakisdag måste jag ändå säga..

I samarbete med dintårta.se / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats