DRICK VARJE GÅNG JAG HAR UPPSATT HÅR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DRICK VARJE GÅNG JAG HAR UPPSATT HÅR

Vet inte om den dryckesleken hade varit livsfarlig med den inledningen, ingen hade kommit därifrån nykter iallafall! Det är tur att jag trivs i tofs, annars hade det blivit problem med tanke på hur lat jag är när det kommer till mitt hår.

Hur som helst, idag är det tisdag och det innebär att jag får komma hem till en nystädad lägenhet och nya lakan – det skojar man inte bort! Jag kommer aldrig vilja vara utan städerska igen, det kan vara bland det bästa som hänt mig (åtminstone min lägenhet) haha. Nu: jobb och ikväll blir det möte och middagsdejt! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats