ARBOGA KVINNAN I FEM DELAR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ARBOGA KVINNAN I FEM DELAR

IMG_8581

Malin tipsade mig om denna podd förra veckan så nu är det min tur att ta det vidare – har ni inte hört denna sjuka historia så måste ni göra det när det finns tid! Podden heter En mörk historia Arboga kvinnan och handlar Johanna Möller 42 år som bland annat dränkte sin man, mördade sin pappa och försökte ha ihjäl sin mamma, tvingade flyktingpojkar till sex, hade 9 olika berättelser till vad som hände under mordnatten och dessutom skyllde hon på hennes egna barn. Ja ni hör ju hur sjukt? En hemsk och skrämmande berättelse där man får höra ALLT från början till slut. In och lyssna!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats