FYLLT PÅ MED KÄRLEK OCH ENERGI | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FYLLT PÅ MED KÄRLEK OCH ENERGI

Såhär har min lördag sett ut större delen av dagen – massor av bebisgos! Först blev de en sväng i Solna Centrum med Frida där jag hämtade paket, shoppade lite spontant och hade smoothie dejt med Malin och Sigge. Sen åkte vi vidare hem till resten av familjen där vi varvade mellan fotboll, super Mario, mat och bak. Mycket trevligt (även om jag känner mig minst 5 kg tyngre efter detta) haha.

Något som var mindre kul dagen till ära var första delen av Melodifestivalen, fyfan va pinsamt! De mesta kändes som ett skämt, men rätt personer gick vidare iallafall. Dock är det förmodligen första och sista gången jag kollar. Nu tänkte jag sova! Godnatt mina vänner <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats