HELG I STOCKHOLM | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

HELG I STOCKHOLM

I fredags firade jag Bellas 22 års dag på Vau du Ville, så himla kul att få träffa tjejerna igen. Vi provade deras nya meny – favoriten var helt klart sushibrickan som kom in! Efter några glas bubbel gick vi vidare till Spitfire (ett ställe där folk skriksjunger och fuldansar till gamla klassiker) och hängde där ett tag. Sen kände jag mig klar och tog en taxi hem för att sova.

I lördags styrde jag spelkväll hemma hos mig med chark och hämtmat från Kommendören (som hade riktigt bra mat för övrigt). Vi spelade Lip twister – ni vet när man har sån där ful grej i munnen och ska utföra uppdrag, Med andra ord och Bezzerwizzer. Roliga spel, dessvärre förlorade jag och Ida i allt man kan förlora i men det var väl kul ändå haha.

Nu: pizza och fotboll i soffan tills det är dags att gå och lägga sig. Jag älskar söndagar!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats