JAG ÄR REDO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

JAG ÄR REDO

fannym dubaiJag vill inte vara den som är den, MEN jag var ju den som körde både glädjeskutt och tjut när det blev snöstorm här hemma i Stockholm haha. Jag vet inte varför men det känns faktiskt lite bättre att lämna allt för en veckas sol nu!

Jag har städat här hemma, duschat och nu fortsätter den eviga kampen med packningen – helt ärligt nu jag hade kunnat betala någon för att packa, prova allt och tänka outfits åt mig. Jag hatar detta. Men jag ska inte klaga.. Imorgonkväll landar jag i värmen! Godnatt.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TONI

    PREPARE EVERYONE!!!!! A lot of Google images are expecting here on blog =)))))
    Kanske kommer du att skicka mycket bilder med DIG och selfies! Det är inte ditt första besök i Dubai…. vacker tjej, shitty blogg! :(

Annons
stats