MIN HELG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MIN HELG

I fredags åkte jag hem till Ida direkt efter jobbet, äntligen är hon hemma efter 2 veckor utomlands! Brun och fräsch var hon (som alltid), vi pratade i kapp om livet, kollade på Talang och slängde ihop en fantastisk Lax Bowl. Den innehöll: stekt tärnad lax, risnudlar, soyasås, salladslök, morötter, gurka, mango och avokado. Tips! Ni borde testa, hur enkelt och gott som helst.

I lördags blev det sushi till lunch, en sväng i Mall of scandinavia, tacos till middag, film och massor av mys. Jag uppskattar verkligen hemmakvällar just nu!

Idag fyller min fantastiska mamma år, kvinnan i mitt liv. Så idag har vi självklart firat henne med fika och familjehäng<3

Jag har också fått mysa med vårt nya tillskott i familjen – Lucas. Idag är han 4 dagar gammal!

Nu blir det film fram till läggdags och sen har jag fullspäckat schema fram till jag åker iväg på semester. Hoppas allt är bra med er! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats