LILLEBROR ÄR HÄR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

LILLEBROR ÄR HÄR

Älskade, lilla Lucas. Klockan 07:59 igår tittade den här lilla sparven ut, 9 dagar efter bf datum – så efterlängtad! Kolla bara på honom, här är han ynka 10 timmar gammal och mitt hjärta exploderar av känslor.

Första mötet var fint. Jag skrattade lite med hans trötta och grymma föräldrar, klappade lite försiktigt och bara stirrade mig blind på honom. Så liten men så mycket kärlek! Evigt tacksam över att jag får vara Hugo och Lucas faster <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Congratulations! He’s an adorable baby!! We can’t wait to see a lot of pictures with you and this precious baby here on the blog ♥♥♥♥

Annons
stats