NEW YEAR - NEW ME, ELLER NÅGOT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

NEW YEAR – NEW ME, ELLER NÅGOT

fannym intersport träningskläderLinne – Adidas (HÄR) / crop tisha – Puma (HÄR) / rosa sport bh – Nike (HÄR) / gröna tights – Nike (HÄR) / svarta tights – Nike (HÄR) / tjocktröja – Nike (HÄR) / marmor crop top – Adidas (HÄR) / vattenflaska – Nike (HÄR) / träningsväska – Nike (HÄR) / foam roller – Nike (HÄR) / hopprep – Energetics (HÄR).

Eftersom jag försöker komma igång med träning på egen hand så gör jag ett försök att motivera och peppa er med lite fina träningskläder och redskap. För hur klyschigt det än låter så är det faktiskt betydligt roligare att ta sig till gymmet i nya kläder, sen är ju självklart alla olika – men så fungerar jag! Väskan ovan har jag precis klickat hem.

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats