KÄRT ÅTERBESÖK | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

KÄRT ÅTERBESÖK

Idag gjorde jag det. Finally. Jag tog mig till gymmet för första gången på flera veckor (tänkte att jag lät de värsta new year, new me tröttna innan hehe), jag måste ändå ge mig en klapp på axeln: bra jobbat Fanny! Även om de första passen oftast är rätt hemska så kändes det både bra och skönt att få svettas och flåsa lite igen. Nu hoppas jag bara att motivationen är på min sida och att detta håller i sig, jag vill ju inte vara den där periodaren som jag alltid har varit, hon som hetsar både när det kommer till träning och kost. 2018 är mitt år. Let’s do this! Vem är med mig?

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fannym

      Tack snälla :D fick de för ca ett år sen, men googla Nike Air Max Rosegold eller något så bordxe de komma upp!

Annons
stats