NO GLITTER, NO PARTY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

NO GLITTER, NO PARTY

Klänning – Nelly (HÄR) / klackskor – Forever21.

Hur sjukt är det inte att de är nyårsafton imorgon? Känns verkligen som att de var sommar nyss. Mina nyårsplaner blev väldigt spontana men nu är jag faktiskt mer än nöjd. Jag kommer att vara i Vasastan för middag och fest tillsammans med Olivia, Josefin, Therese och massa nya ansikten. Så taggad!

Dock velar jag fortfarande mellan 4 olika outfits, det lutar dock mot en t-shirt klänning med paljetter och klackar. För när ska jag annars få användning av den liksom? Sen blir de nog ljusa naglar, silversmycken och lockigt hår till det. Jag ska försöka få till massa bilder imorgon så ni får se resultatet oavsett vad det nu blir.

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats