ÄLSKADE LÖRDAG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ÄLSKADE LÖRDAG

Kickstartade min lördag med en brak-frukost i soffan framför en film på tvn. Så mysigt! Jag älskar mina lediga lördagar (och söndagarna ska vi inte ens prata om).

Min nya högtalare från Marshall. Hur snygg är den inte? Nu är julen äntligen bortplockad också och jag är mer än nöjd över det.

Tog en kort promenad för att få frisk luft och lyckades hitta den nya Nocco smaken – jag menar en guldburk och hemlig smak, vem vill inte ha den? Man blir ju galen när precis alla skriver olika, MEN nu kan jag ju säga till er att den smakar precis som godisen Refresher typ citron och lite vanilj. Hur som helst så var den god!

Nu: rensa garderoben. Wish me luck, jag ångrar mig redan och då har jag inte ens börjat. Ha en bra dag kompisar! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats