MINA JULKLAPPAR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MINA JULKLAPPAR

Svart set – Nakd / rosa set – Topshop.

Armband – Lily and Rose.

Sidenpyjamas – Lindex.

Glasunderklägg – Carolina Gynning.

Örhängen – Lily and Rose.

Eftersom att vi hade bestämt i år att inte byta några julklappar i år så hade jag inte heller förväntat mig att få något. Jag är trots allt snart 25 år och köper det jag behöver och vill ha själv, men tydligen har jag varit snäll i år! Förutom de på bilderna här ovan så fick jag även en ny eltandborste och en nackmassage krage typ(?). Mycket tacksam.

Sen har jag även klickat hem en ny högtalare till mig själv i julklapp, jag tyckte jag förtjänade den helt enkelt. Tänkte köpa en sån där trådlös hand-dammsugare också, jag är nämligen alldeles för lat för att dra fram den stora dammsugare med sladd osv varje gång det behövs tyvärr haha! Jag får passa på nu under mellandagsrean.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats