NU ÄR DET JUL IGEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

NU ÄR DET JUL IGEN

fannym juldagen 1Julfirandet fortsatte även idag, denna gång hemma hos min storebror. Hugo öppnade julklappar, vi alla delade på en charkbricka och i bakgrunden spelades för det mesta Ed Sheeran. Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det! 

fannym juldagen 2Till middag serverades det skagenröra med avokado och rom till förrätt och till varmrätt fick vi oxfilé, potatisgratäng, sallad och bea. Mums! Jag föredrar detta framför julmat alla dagar i veckan. 1 gång om året räcker gott och väl (möjligtvis två om man blir tvingad på något julbord också haha). Nu är jag i bilen påväg hem till mig, Mimmi och Ida kommer förbi på lite drinkar innan det är dags för Bazaar på Mister French. SÅ jävla taggad! Vi hörs imorgon <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats