WINTER WONDERLAND | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

WINTER WONDERLAND

Äntligen fick jag (tillsammans med flera miljoner människor) inta mysiga Winter Wonderland i Hyde Park. Jag blev som ett litet barn på nytt!

“Le och låsas se något på marken”-posen är nog min favorit pose, speciellt när man är genomkall och trött. Fint.

Okej vi spelade alltså ett spel under hela vistelsen och den här jäveln var en klippa och vann pris på första bollen. HUR BRA ÄR INTE HON? Måste jag nämna att resterande 4 bollar gick det åt helvete med, vad hände med min bollkänsla under dessa 5 år utan fotboll? Bra fråga. Aja jag stod bredvid som en stolt mamma när hon fick ta emot priset!

Ett av mina bättre köp under dagen måste varit den här varma chokladen med grädde. Den var inte bara fin att se på – den smakade också gudomligt! Eller så var de för de var så helvetes kallt och minsta lilla som värmde lite var uppskattat..

Här pussade vi hejdå till vår nyfunna vän Pikachu, därefter gav Gabriella bort honom till en liten pojke och hans mamma. Jag vet inte vem som blev gladast – han eller hans mamma, men fint var det iallafall! Tänk hur lite man kan göra för att glädja andra<3

Senare på kvällen hade vi bokat bord på Novikov i Mayfair, vi satt i deras italienska restaurangdel. Det var SÅ fint med all juldekoration, riktigt mysigt faktiskt!

Vi beställde in varsin pasta och två förrätter att dela på, till det drack vi min favoritdrink – Pornstar Martini, mums! God mat och bra service. Mindre kul att mitt te kostade 200 kr, japp en jävla kopp te – man undrar ju om vattnet var kokat med guld eller något sånt haha..

01:51 inne på toaletten, observera att jag trodde den här bilden blev skitbra där och då… men ja här är resultatet! Hmm mycket bra jobbat Fanny. Haha lovar att ni ska få nya bilder på min disco-skjorta inom kort!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats