JUL HEMMA HOS MIG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

JUL HEMMA HOS MIG

Det här med julpynt är både kul och mysigt – om man bor så man har plats med en stor julgran, tomtar och ljus utan att de ser plottrigt och ihoptryckt ut. Men nu bor ju jag på 44 kvm och ensam och då är det faktiskt inte alls lika kul. Men lite måste man ju ändå ha (mest för traditionens skull). Så idag var mamma här och fixade och donade medans jag låg som en strandad valross i soffan med världens huvud- och ryggvärk. Hon är bra fin hon! <3 frågan är vad jag hade gjort utan mina föräldrar?

Tack till alla som skickat krya-på-dig-meddelanden och hört av er! Jag uppskattar det verkligen. Jag hoppas jag är på benen snart igen, men tydligen kan man bli helt sänkt efter ryggmärgsprovet och smärtan kan bli värre – jag tror jag lyckades dra jackpott där också, det känns lite som att min rygg har gått av (hur nu det känns haha) och minsta rörelse är hemskt smärtsam MVH Fanny 87 år. Nej nu tänkte jag sätta på en film och sluta klaga för en stund! Vi hörs imorgon kompisar.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats