NY BIOFILM OCH HELGENS PARTY OUTFIT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

NY BIOFILM OCH HELGENS PARTY OUTFIT

Var ju på smygpremiären av Solsidan i måndags och jag blev positivt överraskad måste jag ändå säga! Det känns som att set är svårt att slå en serie efter 5 säsonger men denna hade förutom humor både en handling och fina budskap. Jag kan varmt rekommendera alla att se den! Ove Sundberg och Mickan är mina favoriter hehe.

fannym outfit stockholmMin topp hittar ni (HÄR).

Fick en kommentar om att ni ville se min outfit från helgen, dessvärre har jag ju blivit kass på att ta outfitsbilder senaste tiden men får väl skylla på att jag oftast inte har någon fotograf eller att det är kolsvart när jag är ledig från jobbet nu under vinterhalvåret haha! Men jag lyckades iallafall hitta en bild jag sparat från Snapchat, lucky you – dålig kvalité och allt. Ja jag vet att bloggen suger rätt hårt just nu.. Observera att toppen är ifrån deras Petite kollektion, så gå upp 1-2 storlekar om du är “normal-lång”. Jag är 169 cm för er som undrar! Den är dessutom på rea nu så passa på. 

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats