BUBBLES AND BRUNCH | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BUBBLES AND BRUNCH

Frida och Malin <3

Long time no see – jag behövde en liten paus från bloggen i brist på både innehåll och tid kände jag! Det känns som att telefonen har gått varm ändå nu under Black Friday och Cyber Monday (som tydligen pågår i en vecka nu för tiden) man har ju blivit bombad på mailen och sms med en massa erbjudanden. Denna gång valde jag dock att bojkotta hela skiten, jag shoppade alltså ingenting (jävlar vad mamma ska vara nöjd nu). Annars har man ju en tendens att klicka hem det mesta bara för att de är lite rabatt dum som man är..

I lördags var jag på Bubbles and Brunch 3-års jubileum på Kasai och jävlar vilken fest det blev! Sen avslutade jag i vanlig ordning på mitt numera andra hem – Mister French. MEN ikväll ska jag och Malin på smygpremiär av långfilmen Solsidan i MOS, jag är riktigt taggad faktiskt! Jag älskar ju serien. KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats