KYLIG MÅNDAG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

KYLIG MÅNDAG

Hej kompisar! <3 hoppas allt är bra med er, jag mår toppen. I helgen har jag festat både fredag och lördag (för ovanlighetens skull haha) och igår myste jag hela dagen i morgonrock framför den omtalade serien Stranger things som jag precis börjat kolla på, åt en god middag och tog en lång promenad runt sjöarna. En perfekt söndag!

Idag vaknade jag upp med snö utanför fönstret, trots att de har varit svinkallt senaste dagarna så blev jag ändå chockad. Helst av allt ville jag bara krypa ner igen under täcket och ta måndag imorgon istället, men tyvärr funkar det ju inte riktigt så. Jag hällde i mig en kopp kaffe, ryckte upp mig och tog mig till kontoret för en ny jobbvecka! På lunchen lyxade jag till det med en chailatte från Starbucks, det kändes juligt och mysigt. Ikväll: ligga raklång i soffan framför Fotbollsgalan.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats