IT'S ALL ABOUT THE FOOD | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

IT’S ALL ABOUT THE FOOD

Igår hade jag och Ida en efterlängtad middagsdejt på den omtalade restaurangen Un Poco (som ligger på Karlavägen 28). Eftersom det var första gången för oss båda satsade vi stenhårt och körde på tre rättes, jag startade med en charktallrik, sen delade vi på en liten ravioli och en tryffelrisotto och avslutade sen med deras kända friterade oreos med mjölksorbet. SÅ gott! Vi rullade bokstavligen därifrån och jag var spyfärdig i flera timmar efteråt. Men mat är ju faktiskt livet – så nu är det frittfram för er som älskar att hata på mina matbilder haha..

På kvällen såg jag det sista avsnittet på tredje och sista säsongen av Johan Falk också. Känns lite sorgligt att det är över faktiskt, det har ju blivit lite min grej senaste tiden. Nu är det dags för en ny serie, har ni något tips så kommentera gärna!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. martinaolsson

    Kan verkligen tipsa om en serie som finns på Netflix som heter “Atypical”. Finns tyvärr bara en säsong ute just nu, men jag fastnade verkligen för den! Både allvarsam och rolig :)

Annons
stats