SPONTANT ÄR BÄST | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SPONTANT ÄR BÄST

Såhär såg min fredagkväll ut tillslut, jag lyckades alltså få tag i 2 st biljetter till VM-kvalet mellan Sverige och Italien i sista sekund. Ett fullsatt Friends Arena, magisk stämning och dessutom vinst för vårt älskade lag – det kan ju inte bli bättre! 

Efter en bra match traskade vi hem i spöregnet, då var vi både trötta, kalla och blöta så vi kom fram till att byta ut en utekväll på stan mot Johan Falk och godis i soffan istället. Mycket bra val måste jag ändå säga! Nu ska vi äta frukost, måste jag nämna att vi gick förbi Coop igår och Alexandra fick craving efter “svensk gröt” som tydligen visade sig vara risgrynsgröt HAHA. Man vill ju inte vara en dålig kompis direkt, så nu ska jag alltså ställa mig och göra tomtegröt i början på november.. Wish me luck! 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats