JOBB, TRÄNGSEL OCH BEBISMYS | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

JOBB, TRÄNGSEL OCH BEBISMYS

Godmorgon! Står i skrivande stund på en fullproppad tunnelbana och trängs bland alla möjliga olika personer och personligheter – har jag sagt att jag hatar att åka kommunalt under rusningstrafik? Dessvärre prickar jag in det rätt varenda jävla dag. Men men, med musik och mobilen blir det lite lättare att tänka bort. 

Igår var en bra dag, jag var nämligen barnvakt till Sigge i ett par timmar efter jobbet medans hans föräldrar var på dejt! Så mysigt, han var så snäll så. Först var vi i Solna Centrum en sväng och käkade Taco bar med Cornelia, därefter gick vi hem till mig och myste i soffan framför Babblarna (haha) innan han somnade på mitt bröst. Nu längtar jag extra mycket efter Hugos lillebror, jag ska ju bli faster för andra gången om ca 2 månader! Nu väntas ännu en arbetsdag, vi hörs senare <3 KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats