4 ÅR OCH 4 TJÄNSTER SENARE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

4 ÅR OCH 4 TJÄNSTER SENARE

Dagen med stort D är äntligen här – jag har fått en ny tjänst, så från och med idag så jobbar jag numera som marknadsföringsassistent på heltid! Jag är både glad och stolt över mig själv att jag har tagit mig hit där jag faktiskt är, så idag ger jag mig själv en fet klapp på axeln.

I november 2013 gjorde jag entré (som en hyfsat oerfaren, men ändå driven 20 åring) på Folkefinans. Jag blev anställd som kredithandläggare till en början och bara efter något år blev jag flyttad till inkassoavdelningen där jag jobbade som inkassohandläggare. Något år senare fick jag hjälpa till en del på marknadsavdelningen och tillslut fick jag en 50% tjänst utan utbildning. Där och då visste jag att jag hade hittat rätt och ganska snabbt blev det ett mål i arbetslivet – jag skulle jobba 100% med det, så var det bara! Nu är jag här, jag tog mig hit och jag har klarat ett av mina större mål helt på egen hand under 4 år. Nu väntar självklart nya mål och utmaningar! Jag är mer än redo, heja mig.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats