PÅVÄG HEM TILL MIG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

PÅVÄG HEM TILL MIG

fannym nelly setLurex Sporty Set (HÄR).

Hur fint är inte det här setet? Perfekt för en myskväll i soffan när man inte vill känna dig allt för nerklädd. Det ultimata plagget inför hösten och vintern  – färgen är to die for och jag hoppas den är lika snygg i verkligheten!

390201-0076_03Puffy Fur Coat (HÄR).

Jag har visat upp den här skönheten för er förut i bloggen, jag ÄLSKAR ju grönt och kände att jag var tvungen att klicka hem den här nu när Nelly haft 20% rabatt på hela sortimentet. Den här fuskpälsen är helt perfekt och jag älskar att den är lite större i modellen så man kan ha stora stickade tröjor under nu när det börjar bli kallt.

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats