VIP BIO ÄR MIN NYA GREJ | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

VIP BIO ÄR MIN NYA GREJ

Ikväll har jag varit i Mall of Scandinavia och kollat på bio inne på VIP salongen för första gången – och ja jag måste erkänna att de var värt varenda krona extra! Man satt i bekväma stolar med mycket space som man dessutom kunde luta bakåt, beställa in mat och bara ha det jävligt bra. Det kommer garanterat bli ett återbesök där inom kort. 

Hur som helst så såg vi filmen Kingsmen: The golden circle. Kanske ingen film jag hade sett om på nytt eller rekommenderat till någon med samma filmsmak som mig (den blev lite väl onaturlig många gånger), men ibland får man helt enkelt offra sig. Nästa gång är det min tur att välja hehe! 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats