PIZZA HEAVEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

PIZZA HEAVEN

I lördags tog vi en promenad för att käka pizzalunch uppe på Illums takterass, och ja det kan vara ett av de bästa besluten vi tog under hela resan. Det var något speciellt med att sitta där i höstsolen med Malin, varsin italiensk pizza i världsklass och sen den där magiska utsikten över Strøget och alla människor! Det hade jag gärna gjort om.

Saknade det lite extra mycket efter min trötta och torra kycklingfilé med potatisklyftor från Coop som jag åt till lunch idag haha.. Nej nu måste jag fortsätta jobba, hoppas ni alla har haft en bra start på dagen <3 KRAM PÅ ER

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats