JUST ORDERED | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

JUST ORDERED

fannym nakd favoritesSatin skjorta (HÄR) / dubbel halsband (HÄR).

För er som känner mig, eller ja följt mig ett tag iallafall ni vet ju vid det här laget att jag är en sucker för färgen svart. Helst av allt får allt i min garderob vara i svart – men det hade ju också varit lite tråkigt. I mitt huvud tänker mig denna skjorta instoppad i ett par svarta jeans som kanske till och med är slitna vid knäna, lite uppknäppta knappar med en spets-bh under, halsbandet ni ser ovan och till det mitt guldiga Gucci skärp. Hur snyggt låter inte det? Vill det nu. Helst av allt igår.

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats