POWER WALK OCH IDOL | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

POWER WALK OCH IDOL

Kimono – H&M (HÄR) / Spets bh – Nakd (HÄR).

Hej kompisar! Ny vecka, nya tag (eller?) haha. Har varit ute på en långpromenad med Malin och Sigge, slängde mig precis i soffan för NU börjar äntligen årets Idol! Så jävla taggad. Jag älskar när de visar från audition: de allra sämsta som tror att de är bra och de som faktiskt är bra är mina favoriter. Däremot vill jag kasta en stol i huvudet på de som bara är där för 2 minuters rampljus i tv. Nej nu måste jag kolla vidare! Vi hörs. 

PS. imorgon ska jag ta mig till gymmet på första gången på 3 månader – ja ni läste rätt. Bootylicious 06:30, good luck. 

Inlägget innehåller affiliateslänkar / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats