ÅRETS SISTA SOMMARDAG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ÅRETS SISTA SOMMARDAG

The Bagel, Södermalm. 

Efter 5 veckors semester är äntligen Maggan tillbaka på kontoret igen<3 det firades med en lunch i solen på The Bagel. Faktiskt första gången jag åt där, jag tog den som heter Toscana med cream cheese, lufttorkad skinka, mozzarella, rödpesto och grönsaker (den trötta jäveln på bilden ovan haha) – MEN, det var supergott! 

Förmodligen blir detta årets sista sommardag, så man får passa på att njuta av solbrillor och barbent. Nu väntas en veckas regn enligt vädret. Kul! Kvällen är lite oklar, antingen åker jag in till stan igen och suger in varenda minut av denna dag eller så stannar jag hemma och myser. Återstår att se helt enkelt! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats