SUMMERBURST OUTFIT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SUMMERBURST OUTFIT

1 eller 2?

Help a brother out(!) ska på Summerburst imorgon för att se Justin Bieber och David Guetta bland annat. Jag behöver hjälp med att välja outfit – vilken tycker ni? 1 eller 2? Jag är fan kluven alltså..

Men man vill ju passa på att ha lite roligare kläder som passar för festival eftersom de inte är varje dag man får chansen till det. Men jag får helt enkelt känna efter imorgonbitti vad jag känner för där och då. Innan jag åker vidare till Gärdet kommer jag självklart att vara på Mister French, vi kör dagsfest mellan 12:00 och 18:00 – kom förbi vettja! KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elis

  Fanny, när människor ser dig tar mycket bilder med andra människor och med mat, kommer de att tro att du är fotografen. De kommer att titta på kameran, inte dina kläder! So, don’t worry :)))))

 2. Elis

  Varför vill du hjälpa dig? Du kommer inte posta bilder med dig! Du kommer att skicka bilder med mat och andra människor. Och det spelar ingen roll vad du ska bära! :))))))))))))))))))

  1. fannym

   Haha WOW. Snälla sluta läs min blogg bara? Så slipper du bli besviken.

   Det handlar inte bara om bilder, har du funderat på att alla 50 000 personer på Gärdet får chansen att se både mitt face och outfit ;) lucky them!

Annons
stats