POIJANA FITNESS @ BOUNCE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

POIJANA FITNESS @ BOUNCE

Bilder från gårdagens event.

Ni som följer mig på Snapchat och Instagram fick igår se mig bli barn på nytt, från 24 år till 10 år på bara 1 sekund. Jag var alltså på ett av de roligaste eventen jag någonsin varit på, Ett stort TACK till Rinny och Malin – skaparna av Poijana Fitness för denna upplevelse! Dessa fina tjejer har alltså under 3 år jobbat med att skapa träningskläder som är unika och dessutom miljövänliga (gjorda på återvunnen plast och bambu bland annat). Nu i sommar kommer deras första kollektion att släppas, så jävla taggad!!! Det fanns massor av godbitar som jag kommer vilja klicka hem hehe.

Förutom att vi fick massa gott att äta, en tjuvtitt på kollektionen och en rejäl tankeställare så fick vi även prova på träningspasset Bounce FIT – kan vara de jobbigaste, roligaste och läskigaste jag testat i träningsväg!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats