LACE UP | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

LACE UP

dsc_3188-2 dsc_3200-3Bilder lånade från Mollyrustas.se (HÄR).

Alltså hur snygg är inte Molly i den här outfiten? Hon bar upp byxorna så bra att jag var tvungen att springa in på närmsta Zara och köpa ett par till mig själv (även om de inte satt i närheten lika bra på mig). Tyckte de blev lite för korta på mina ben dock, men och andra sidan har jag känt mig ful hela veckan så jag får prova de ordentligt i helgen när jag förhoppningsvis är mer fixad och känner mig lite fräschare. Annars får det helt enkelt bli en retur och inse att alla inte passar i dessa byxor! Återstår att se, jag lovar att uppdatera er (det mest intressanta som sker i mitt liv just nu) tragiskt nog haha..

Ikväll ska jag ha tjejmys igen – take away mat, Let’s dance och vänner väntar. Love it!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats