GIRLS DO IT BETTER | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

GIRLS DO IT BETTER

Igår var det ju mello-final som säkert ni alla vet. En dag som de flesta i Sverige firar på ett eller annat sätt, oavsett om man har intresse för det eller inte! Vi var 5 tjejer hemma hos Malin som kollade ihop. Vi köpte hem massor av tillbehör och slängde ihop hemmagjord pizza, sen hade vi allt annat som hör till (dvs godis, chips, läsk, glass) och bunkrade upp för världens jävla myskväll.

Jag hade inte riktigt någon favorit mer än att jag tyckte vem som helst kunde vinna igår förutom Jon och han Owe (sorry men det hade endast varit pinsamt att skicka vidare dom till Eurovision för att representera Sverige). Robin Bengtsson förtjänade absolut att vinna, dessutom är han superfin att vila ögonen på haha! Vilket bidrag hejade du på? 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn Enberg

    Mysig kväll,hoppas du får en fortsatt bra vecka!

    Personliga tyckte jag John Fjällgren eller Robin som lyckades vinna,tror ingen kommer bättre till än honom och visst det är ögongodis

Annons
stats