TODAY'S | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TODAY’S

Jeans – Bikbok (HÄR), skjorta – Romwe (HÄR), skor – Nilson shoes, klocka – Olivia Burton (HÄR).

Såhär var jag klädd idag. Absolut ingenting speciellt – men ville ändå dela med mig bara för att! Jag är fortfarande sjuk (det har ju tyvärr blivit min vardag numera) enligt läkaren borde jag sluta andas in så mycket luft, EH okej? Men iallafall, förutom det så har jag träningsvärk från helvetet. Jag har upptäckt muskler i min kropp som jag inte ens visste existera efter den där jävla 3D träningen, som för övrigt var hur bra som helst.

Idag har vi haft överrasknings babyshower för min älskade Malin ute hos hennes föräldrar på Ekerö. Hon blev så himla chockad och glad, så kul! Det blev en väldigt lyckad dag med massor av härliga människor och godsaker. Jag har säkert 200 bilder från dagen, så ska bara välja ut lite bilder och sen kommer ni att kunna se dom här i bloggen också! KRAM

I samarbete med Romwe / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats