TAKE ME THERE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TAKE ME THERE

fannym sydneySydney – Australien.
Egentligen är det denna vy från Bondi Beach som gör att det lockar så mycket. Det är dock synd att det är så pass långt att flyga dit, boka en spontanresa dit är kanske inte det första man gör. Men jag vill dit innan jag dör iallafall.

fannym islandReykjavik – Island.
Otippat, fast nä. Vilket jävla landskap! Vill dit och fotografera en vacker dag.

fannym maldivernaMaldiverna.
Vem vill inte åka hit är frågan? Det behöver inte vara en honey moon eller något sånt, jag vill bara dit. Jag har hört att det är finare än på bilder och det händer fan inte ofta – varken när det gäller platser, saker eller människor. Synd bara att det kostar en förmögenhet, men men man kan ju alltid drömma, eller hur?

fannym los angelesLos Angeles – USA.
Detta är ett måste, jag vill och ska checka av det på min bucket list i år! Det har jag bestämt.

fannym cancunCancun – Mexico.
Min kollega var precis här och för varje bild och video hon la upp så blev jag bara mer och mer övertygad om att det är en plats jag bara måste besöka. Kanske blir en sväng till detta paradis nästa vinterresa? Vem vet.

Bilderna är lånade från Google / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats