BLACK AND WHITE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BLACK AND WHITE

Min fredag och lördag i svartvita mobilbilder. Under dessa två dagar så har jag alltså hunnit skrattat mig igenom en konsert tillsammans med min mamma, sovit alldeles för mycket och en mysig indisk lunchdejt med min saknade vän Maria. Så kul att ses efter så lång tid! 

Nu ska jag springa över och hänga med Frida och Hugo resten av kvällen! Vi hörs imorgon <3 KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erin

    You should post more selfies with u because you re gorgeous! ❤❤ I follow another blog of your friend, Andrea Clausen and I really like all her posts but you are more beautiful! Don’t waste your beauty with dull pictures :) kisses

Annons
stats