TACO MONDAY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TACO MONDAY

YUC, Norrtullsgatan 15.

Frågan är varför man inte utnyttjar och uppskattar alla veckans dagar, efter ikväll så älskar jag måndagar – 4 tjejer och tacos, vad kan gå fel liksom? Tack Olivia, Margret och Alicia för en bättre middag! 

Restaurangen i sig får helt klart 5/5. Jag testade deras nachos med guacamole, chili och vitlöksfrästa räkor toppad med valentinacrém, strimmlad jalapeñomarinerad ryggbiff med lök, guacamole och chimichurri i vetetortillas (haha vilka jävla ord, taget direkt från menyn för er som inte förstod de) och allt var SÅ gott verkligen. Har ni inte varit där tidigare, så tar er dit genast men glöm inte att boka bord i tid. Godnatt! <3

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats