TREDJE NOVEMBER | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TREDJE NOVEMBER

fannym kenzo hmfannym hm kenzoDu hittar kollektionen (HÄR).

H&M fortsätter leverera grymma designsamarbeten. Dessvärre blev jag faktiskt lite besviken på årets kollektion, jag är nog alldeles för “tråkig” för den här kollektionen egentligen, men ovan hittar ni iallafall mina utplockade favoriter trots att jag hade klarat mig fint utan denna gång. De två första är till och med från herrkollektionen, men lite oversize och annan passform har väl ingen dött av. Vad tycker ni om årets designsamarbete och kollektion? I butik 3 November!

Bilder lånade från hm.se / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats