MY MAMA DON'T LIKE YOU | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MY MAMA DON’T LIKE YOU

Jaha, då var 2 av 2 Bieber-konserter avklarade. Vad ska man säga? Han är en fantastisk artist och människa som tyvärr såg tom, trött och uttråkad ut större delen av hans framträdande. Det gör lite ont att se faktiskt, jag hoppas över hela mitt hjärta att han vilar upp sig nu och kommer tillbaka med massa energi och glädje precis som han hade den där gången i Globen 2013!

Men trots att det var en låg Justin Bieber som stod framför oss på scenen så måste jag säga att showen var riktigt bra – dansarna, ljuset, låtarna ja allt var on point! Om man ska vara den som är den så var det bättre musikmässigt på fredagen, det var både mer engagemang från hans sida och mindre playback. Men på torsdagen var det mer känslan som tog över, jag hamnade på Golden circle tillslut och att stå så pass nära sin idol är ju häftigt i sig.

Tack för två magiska kvällar! 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats