BRIDGET JONES BABY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BRIDGET JONES BABY

fannym movie

Hej alla fina! Igår hamnade jag och Ida tillslut i Mall of Scandinavia. Vi kollade lite butiker, åt indiskt och sen spontanbokade vi biobiljetter till Bridget Jones nya film. Jag är så glad att vi såg den, det var en riktigt good-feeling-film! Vi skrattade oss igenom två timmar – kan varmt rekommendera er alla att se den, den får 5 av 5 toasters av mig.

Idag har jag hängt med Emma, käkat god lunch på Icha Icha och kollat på fotboll. En perfekt söndag med andra ord! Tänkte försöka lägga mig hyfsat i tid idag så jag är fit for fight imorgon. KRAM

Bild lånad från Google / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats