DÅ VAR HELGEN ÖVER, IGEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DÅ VAR HELGEN ÖVER, IGEN

Lunch på Usine.

Helgen flög bokstavligen förbi (den här gången också haha) frågan är vem som bestämde att man ska jobba 5 dagar i veckan, men vara ledig bara 2? Hur som helst så har jag haft besök hemma hos mig hela helgen, vi har för det mesta bara hostat i kapp och myst i soffan, men jag hann även med en sväng på Bubbles and Brunch i lördags och igår var vi på Friends arena och såg derbyt mellan AIK och Hammarby.

Idag har jag kämpat igenom dagen på kontoret, tacka vet jag alvedon, hostmedicin och te. som tur var så hann jag med en lyxlunch med bästa Maggan som förövrigt flyttat till Stockholm på heltid nu, hur kul? Ikväll ska jag tvätta, äta middag och be till gud om att den här skiten snart är över! Hoppas ni alla mår bra iallafall! <3 KRAM

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ade

    Inte alls! Jag gillar verkligen “big hair, don’t care” bild! Och jag trodde att du kommer att lägga upp den på blogg för att visa oss baddräkt. Du vet, bra kvalitet på bilden! Kram <3

Annons
stats