EM-FINAL | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

EM-FINAL

Officiella EM-bollen 2016.

Jag har verkligen haft en riktigt bra dag idag – först heldag på Grönan med familjen och kort därefter spelade jag mini golf i Kristineberg med mina favoriter! Men mer om det i ett annat inlägg. 

Nu är det äntligen dags för EM-final! Trots att jag hellre hade sett två andra lag än både Frankrike och Portugal så hejar jag på Frankrike idag, eller egentligen bryr jag mig inte alls MEN – kryssar man 6 av 7 matcher ska man fan inte vinna EM-guld i min värld iallafall, Portugal är inte värda det. Men men det återstår att se! Vilket lag hejar ni på? Nu är det snart avspark.. Vi hörs!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats