TODAYS FAVORITES | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TODAYS FAVORITES

290988-0427_1HÄR / HÄR / HÄR

127917-0014_1HÄR / HÄR / HÄR

Just nu känner jag bara för att uppdatera hela min garderob till härliga sommarplagg. Alla plaggen här ovan får gärna flytta in i min garderob i utbyte mot mina tråkiga kläder som jag har hemma – jag har ju en tendens att bara köpa baskläder i svart (då det är min favoritfärg) men men ibland måste man ju chocka sig själv lite också haha.. Vilken av dessa plagg är din favorit? Jag tror jeansen är min favorit, jag älskar verkligen modellen, de påminner om Levis 501 jeans!

Inlägget innehåller adlinks / For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats