PROMENAD TILL JOBBET | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

PROMENAD TILL JOBBET

fannym pwEn bättre morgon i Stockholm.

Idag gick jag hela vägen från min lägenhet i Gamla Råsunda till kontoret på Medborgarplatsen! Jag hade även sällskap av bästa Mimmi fram till TC. Perfekt väder att gå i och att Stockholm är det finaste som finns på sommaren är sen gammalt. Så ja, vi kickstartade denna torsdag med en långpromenad, massa prat och sol. Kan det bli bättre? Nej! 1,5 timme senare var jag äntligen framme efter ett par omvägar.. Haha i sånna här fall är det ju rätt synd att man fick IG i orientering och att läsa av en karta är ungefär samma sak som att läsa arabiska bokstäver för mig. Aja jag kom fram tillslut och dagens träning är jag klar med. Bra Fanny! Nu ska jag kasta i mig mat och sen ska jag ut och ta outfitbilder med Robert!

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats