DESIGNSAMARBETE | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DESIGNSAMARBETE

Bild lånad från H&M.

För ett par dagar sen släppte H&M bomben, nästa designsamarbete blir alltså Kenzo. Förra året var det ju Balmain och året innan det Alexander Wang som ni säkert kommer ihåg? Och det var ju verkligen kaos i butiker och på hemsidan – jag lyckades få tag i två tröjor och en mössa. Jag gillar ju faktiskt en del av Kenzos grejer så det blir spännande och se vad det lyckas ta fram till November. Vad tycker ni om den här nyheten? 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fannym

      Omg så trög, ännu mer kaos då… Förträngt det eftersom jag inte fick tag på något HAHA!! Men tack för påminnelsen, får uppdatera mitt inlägg ;)

Annons
stats