CAN'T GET ENOUGH | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

CAN’T GET ENOUGH

Blå (HÄR) / röd (HÄR).

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg är klänningar helt klart favoriten när det kommer till shopping. Jag får liksom inte nog, dessutom levererar Boohoo extremt snygga klänningar till bra priser! Men det kommer garanterat komma till användning, lär ju bli en hel del middagar, utekvällar och sen ska jag ju även till Gotland och Ibiza i sommar.

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fannym

      Oj det här var en svår fråga, jag har inte så bra koll på detta :/ Förra året bodde vi lite utanför med all inclusive. Vill man bo mitt i smeten så får man vara beredd på att betala lite extra. Men drömhotellet är ju Ushuaia!

Annons
stats