TRE VIKTIGA POÄNG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TRE VIKTIGA POÄNG

AIK – Djurgårdens IF.

Ligger just nu i min soffa och ler. Så viktig vinst för AIK idag! Nog för att det gått dåligt tidigare matcher, plötsligt tränarbyte och en tabellplacering som är pinsam. Men det viktigaste av allt ikväll var att det var derbyvinst, att vinna över Djurgården känns alltid lite bättre än någon annan vinst på något märkligt sätt. 

För er som inte vet det så har jag själv spelat fotboll en större del av mitt liv och för att vara mer exakt i hela 14 av 23 år! Jag ljuger ju om jag säger att jag inte saknar det – men nu får jag nöja mig med att kolla på när andra spelar..

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats