LITE FÄRG PÅ TILLVARON | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

LITE FÄRG PÅ TILLVARON

Från mitt vardagsrum.

För några veckor sen var jag och min mamma en sväng på Ikea i Barkarby och handlade lite nytt till min lägenhet. Jag kände att jag hade tröttnat på det mesta så istället för att byta ut allt så bytte jag ut mattan, krukorna och kuddfodralen. Det räcker faktiskt för att det ska bli en stor förändring i mitt vardagsrum! Nu är det mycket ljusare, mer färg och somrigt hemma hos mig. Jag är nöjd faktiskt! Vad tycker ni om min nya matta?

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. fannym

      Tack så jättemycket! Nej dom är inte äkta och köpta på Ikea (dock var det ett tag sen) men finns även fina plastrosor på Plantagen har jag sett :)

Annons
stats