IT'S ALL ABOUT FOOD | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

IT’S ALL ABOUT FOOD

En bättre middag.

Måste nog erkänna att efterrätten var godast den här kvällen haha, så enkelt som jordgubbar och vaniljglass slår det mesta iallafall sommartider! Jag får nog gå på diet så fort jag kommer hem alltså.. Här borta äter man konstant och allt man ser iprincip, precis som det ska vara när man har semester iförsig. Det tråkiga är att jag inte kan kompensera med gym nu när jag är sjuk. 

/ For translate in english use Google translate. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du är fantastisk även om du skulle gå upp 10 kg. Så få inte panik av maten du äter, njut till fullo istället!!!!!

    1. fannym

      Men wow vilken fin kommentar! Tack du underbara människa för påminnelsen. Jag ska njuta sista dagarna här på semester!

Annons
stats