BUBBLES AND BRUNCH  | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BUBBLES AND BRUNCH 

Såhär började min lördag. Cosmopolitan (en hemmagjord twist made by Isabelle) till frukost hemma hos mig med trevligt sällskap. Lite konstigt att börja förfestade så pass tidigt men ändå kul. Därefter tog vi en taxi till Mr French som ligger på Skeppsbrokajen.

Därefter bjöds det på mat, bubbel och farligt god tårta! Sen festade vi vidare till stängning. Sjukt roligt event! Personalen spexade och klädde ut sig, prinsen var på plats och det spruta konfetti överallt. Kommer absolut gå dit igen inom kort! Detta är något som alla måste uppleva live för att förstå hur bra det är.

/ I were at Mister French last saturday on Bubbles and brunch! An amazing event. xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats